Tekijät

Jenni uosukainen

Heissan!
Olen Jenni ja kirjoittanut Väinön ja Vilman tarinan sekä ideoinut kirjan hahmot. 

Asun Lahdessa ja olen valmistumaisillani mediapalvelujen toteuttajaksi, eli ominta alaani ovat äänen, video- ja valokuvan sekä tekstin parissa työskentely. Harrastan myös hahmovirkkausta, joten virkattuja Väinöä ja Vilmaa tulette varmasti näkemään vielä lisää. 

Idea ilvesmäisestä tonttuhahmosta syntyi jo 2013. Satukirjan kirjoittaminen ei kuitenkaan tullut mieleenikään, ennen kuin ystäväni Janna näki virkkaamani hahmon ja intoutui sellaista ideoimaan. ”Kirjoita sä, niin mä kuvitan.” Ja tässä sitä nyt ollaan, kuin jännää!! 

Tärkeimpiä lapsuusmuistojani on miten äiti luki minulle ja veljelleni satuja ääneen. Tällä älylaitteiden aikakaudella koenkin tärkeäksi kannustaa perheitä enemmän yhteisten satuhetkien pariin. Toivon tupsukorvien myös tekevän kaunista luontoamme tutummaksi lukijoilleen.

Toivottavasti viihdytte Väinön ja Vilman parissa! 

Janna Jarvansalo

Moi kaikki!

Oon Janna ja oon vastuussa kirjan kuvituksista ja taitosta. Ja oikeestaan kaikesta Väinöön ja Vilmaan liittyvästä kuvallisesta (piirretystä) materiaalista. 

Tällä hetkellä sijaitsen Oulussa ja opiskelen medianomiksi painotuksena visuaalinen suunnittelu. Hyvin epämääränen termi kun sen pitää kattaa kaikki julisteiden tekemisestä videoiden editointiin ja nettisivujen suunnitteluun.. 

Oon innoissani tästä kirjasta, koska siihen tiivistyy melkeen parin vuoden prosessi. Sanomattakin selvää että tykkään piirtää Väinöä ja Vilmaa, enkä malta oottaa että ihmiset pääsee lukemaan meijän kirjaa! 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security